7 клас



СВІТ РОК -МУЗИКИ.

ЗІРКИ СВІТОВОГО РОКУ 80-80 ХХ РОКІВ.

РОК-ГУРТ "МИШИНА ВРЕМЕНИ". 
«Машина времени» — легендарний радянський (з 1991 року — російськийрок-гурт, заснований у 1969 році Андрієм Макаревичем, який є його незмінним лідером, а також автором абсолютної більшості пісень. «Машина» стала одним з піонерів рок-музики в Радянському Союзі й здобула всенародну популярність у 1980-х роках. Автори музики - Андрій Макаревич, Олександр Кутіков, Євген Маргуліс, Петро Підгородецький, Андрій Державін. Особливістю музики є глибокі та алегоричні тексти Андрія Макаревича і Олександра КУТІКОВА.
Головним натхненником для «Машини» була творчість «The Beatles» — московські музиканти співали кавери на їхні твори та самі виконували чимало пісень англійською мовою. Незвична як на радянські 70-ті роки рок-музика й довге волосся музикантів роблять «Машину» кумиром для молодих представників руху хіпі, які вже почали з'являтися у країні.


ПОВОРОТ.


ЗА ТИХ, ХТО В МОРІ.


ПОВОРОТ КАРАОКЕ





РОК -ГУРТ "КІНО".  
«Кино́» (укр. Кіно) — радянський рок-гурт, заснований у 1981 році Віктором Цоєм, один з найпопулярніших рок-гуртів на рубежі 1980-х і 1990-х років. «Кино» був одним з найвідоміших гуртів Ленінградського підпілля поряд з «Акваріумом» і «Зоопарком». Незмінним фронтменом, а також автором всіх текстів і музики гурту, був Віктор Цой, після смерті якого той практично одразу ж розпався. «Кино» проіснував дев'ять років, протягом яких випустив 9 студійних альбомів, декілька компіляцій і дуже велику кількість концертних бутлегів. Гурт записав понад 100 пісень, деякі з них не видавались в альбомах.
Стиль музики та текстів певної частини альбомів Кино наближається до готик-року

ГРУПА КРОВІ



СТУК



ЗІРКА НА ІМ'Я СОНЦЕ



КАРАОКЕ







1 коментар: